Новини за даренията

ДИМИТЪР БЕРБАТОВ ПОДКРЕПИ ДАРИТЕЛСКАТА КАМПАНИЯ ЗА ПИЛОН „РОЖЕН”

„Независимо от времето българското знаме винаги ще бъде вдъхновение!“,

смята футболната звезда 

 

И футболната звезда Димитър Бербатов подкрепи дарителската кампания за изграждане на новия Паметник на Обединението – Пилон „Рожен“.

„С гордост се включвам в инициативата, която има за цел българското знаме да се вее нависоко, а през годините заедно да продължим да съхраняваме символите на национална идентичност“, каза футболистът в емоционално видео обръщение в социалните мрежи.

В своето послание за подкрепа на каузата Бербатов споделя за най-емоционалния и върховен момент в кариерата си  – денят, в който е излязъл на легендарния стадион Олд Трафорд за първия си мач с Манчестър Юнайтед.  Именно тогава тай почувствал, че е достигнал върха в кариерата си, виждайки българското знаме  да се вее на покрива на  „Театъра на мечтите“  до знамената на държавите, които имали футболисти в английския гранд. Във видеото Бербатов показва това знаме, подписано от съотборниците му, което взел със себе си, при завръщането си у нас.

„Особена гордост  да видиш българското знаме по всяко кътче на света, на най-високото място, заради постижения на изключителни българи, независимо от тяхната сфера. Поводи за гордост може да намираме всеки ден, ако всеки от нас се стреми да отнесе нашето знаме до най-високия връх в своята област. Трябва да  откриваме мотивация лично в себе си и във всички нас, като общност, за да се говори с уважение за България. За това нека чуваме и отправяме правилните послания и да даваме пример на бъдещите поколения Независимо от времето българското знаме винаги ще бъде вдъхновение!“, категоричен е Бербатов.

 

Back to list

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *