Фондация „Наследство в бъдещето“ възражда и опазва българските традиции, бит, обичаи и култура.

Нашата мисия е да укрепим връзката между поколенията, за да пребъде духовното наследство на България. 

Имаме над 10 години опит в реализирането на най-големите събития на българските традиции и национална идентичност. Проекти, които са събуждали вярата в духа и корените ни. Сред тях от 2015 г. е Рожен - Събор на народното творчество и животновъдство.

Идеен носител, създател и изпълнител сме на най-мащабните събития, засвидетелствали почит  и уважение към безспорния национален символ  - българския трибагреник .

trophy

Покорихме Родопа планина с най-голямото българско знаме с рекордните размери 21 х 320 метра, площ 7 000 кв.м и тегло от близо 1 тон по време на Рожен-Събор на народното творчество и животновъдство през 2015, 2016 и 2019 г.

trophy

Издигнахме най-голямото знаме на пилон край Разлог. Националният флаг с дължина 35 м се развяхме за събора „Ирин-Пирин“ през 2016 г. и бе дарен на община Разлог, за да радва жителите и гостите на Пиринския край.

trophy

Превърнахме голямото Роженско знаме в 11 110 флага и ги раздадохме безплатно на хиляди българи на 22 септември 2016 г., по повод Независимостта на България, в Дните на българския фолклор в София.