Новини за даренията

НАЦИОНАЛНА ДАРИТЕЛСКА КАМПАНИЯ „БЪЛГАРИЯ ЗАСЛУЖАВА!“ ВЕЧЕ МОЖЕ ДА БЪДЕ ПОДКРЕПЕНА И С DMS

Каузата за издигането на 111-метов пилон „Рожен“ за българското знаме бе одобрена в системата за единен дарителски номер DMS и получи своя кодова дума. С изпращане на дарителски SMS с текст DMS ZNAME на номер 17 777 (за абонати на Yettel, VIVACOM и А1) всеки може да стане част от нея, като дари 1 лев.

DMS платформата дава равен и бърз достъп на организации и хора, които инициират кампании, за набиране на средства чрез SMS. Тя гарантира на дарителите, че всяка кампании е верифицирана предварително и даренията се ползват по предназначение.

Средства могат да се дарят и онлайн с Visa или MasterCard през виртуалния ПОС на ОББ, ePay или IRIS Solutions.  Възможно е да бъде направен превод и на BG06UBBS80021026072940 с основание DMS ZNAME.

Целта на кампанията е изграждане на 111-метров пилон, на който ще се извиси българското знаме на Роженските поляни в Родопите – място, символ на силната вяра в корените ни и всичко българско! Височината от 111 метра символизира площта на България от 111 000 кв. км. и ще бъде най-високият такъв в Европейския съюз. Националният флаг на България ще се развее на най-високия пилон, поставен на най-високата надморска височина в света – 1430 м.! А България ще има своя първи паметник посветен на националния ни символ – знамето!

„Надяваме се новото начало, което символизира цифрата 1, да пробуди духа ни и да ни вдъхне нова вяра в корените ни, уважение и любов към символите ни и изграждането на Паметник на обединението  е добро начало за това. Радвам се, че вече има още един достъпен начин, чрез който всеки, който вярва в каузата ни, може да я подкрепи“, сподели Симеон Караколев, председател Фондация „Наследство в бъдещето“.

Back to list

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *