Новини за даренията

ЛИЛИ ИВАНОВА С ГОЛЯМ КОНЦЕРТ НА ОТКРИВАНЕТО НА ПИЛОН „РОЖЕН“

Примата на българската естрада, неповторимата Лили Иванова подкрепи каузата за изграждане на новия Паметник на обединението – Пилон „Рожен“. Голямата и обичана от поколения наши сънародници звезда ще изнесе голям концерт на церемонията по откриване на най-високото българско знаме.

Легендарната музикална звезда ще излезе на специално изградена сцена под звездното небе на Родопите на 13 юли от 21,30 ч., за да изпълни най-големите си хитове и това ще е първият в кариерата ѝ концерт на поляна.

На церемонията по откриването на Пилон Рожен очакваме между 70 000 и 100 000 души.

Най-голямата българска музикална звезда се присъедини към всички българи у нас и по света, които подкрепят създаването на монумент на българското знаме,  защото, както казват професионалисти от екипа й: „За нея единствено бъдещето е от значение!“.

Певицата, която милиони нейни почитатели свързват с „Щурче“, „Панаири“, „Този свят е жена“, „Ветрове“, „Присъда“  и още нови и нови нейни брилянтни творчески изяви, ще дари присъстващите на  Рожен с невероятните си изпълнения на живо за първи път на професионална сцена на поляна, изградена специално за уникалното патриотично събитие.

Back to list

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *